Ο καιρός παρουσίασε μια αδιανόητη επιδείνωση -ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως οδεύουμε προς τα μέσα Ιουλίου- και τα αποτελέσματα ήταν τραγικά…

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, υπάρχουν τρεις νεκροί στην Χαλκιδική από την σφοδρή κακοκαιρία.

Δευτερόλεπτα αργότερα, η Δημόσια Τηλεόραση με ανάρτηση στο Twitter ενημερώνει για τους τρεις νεκρούς, ενώ τονίζει πως υπάρχουν πληροφορίες για ακόμη δύο!

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Σφοδρή κακοκαιρία με τρεις νεκρούς και πληροφορίες για άλλους δύο στη Χαλκιδική, ανάμεσά τους ένα δίχρονο αγοράκι. Υπάρχουν διακοπές ρεύματος, ενώ 20 άτομα απεγκλωβίστηκαν στη Σιθωνία. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να κρατήσουν έως τις 6 το πρωί».

Είναι μια αδιανόητη τραγωδία. Υπάρχουν πληροφορίες τόσο από την ΕΡΤ, όσο και από τοπικά μέσα ενημέρωσης, που μιλούν για κατάρρευση μιας στέγης και δέντρων, αλλά και ορμητικά νερά σε πολλά σημεία.

Δεν είναι ακόμη σαφές ποιες καταστροφές συνδέονται -αν συνδέονται- με τους θανάτους που έχουν ήδη καταγραφεί, ωστόσο οι πληροφορίες που έρχονται «διαγράφουν» εικόνες απόλυτης καταστροφής!

Την είδηση για την τραγωδία είχε μεταδώσει λίγο νωρίτερα -με επιφύλαξη- ο γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου, μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook.

Δείτε την ανάρτηση

Πηγή: newsit.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ